maanantai 19. heinäkuuta 2010

Run tooo theeee hiiiiiiiills!!!!

Nyt se läks, nimittäin lenkkeilemään. Hitaasti, mutta varmasti. Kaiken lisäksi vielä Pyryn kanssa. Suunnitelmana on nyt kävellä (vaikka tänään intouduin juoksemaankin) reipasti vauhtia vähintään se puoli tuntia putkee, koska Pyryn kanssa joutuu pysähtelemäänkin niin en tyydy pelkkään puoleen tuntiin. Tänään oltiin lenkillä tunnin verran ja kauempaakaan ei olis voinu olla Pyryn nestehukan vaaran takia. Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun mentiin Pyryn kanssa niin reipasta tahtia. Yllätyin miten hyvin Pyry pysyi tahdissa mukana, mutta siitä voin kiittää miehen työkaverilta opittua niksiä eli köysi kiedottiin Pyryn vatsan ympärille niin että aina kun köysi kiristyy liiaksi niin Pyry lakkaa vetämästä.

No, kun siis oon päässy kävelyssä sellaseen vauhtiin, että reipas puol tuntia ei tunnu missään niin lisään 1-3min pätkiä juoksua kävelyn lomaan ja pikkuhiljaa lisään vauhdin ja matkan määrää aina niin, että en kuitenkaan ihan läkähdy. Kuulostaako turvalliselta alulta? Pitää vaan hillitä itteään ettei lähe heti juoksua lisäämään, koska oon aika varma et koko homma keskeytyy siihen.

Tarkotus ois juosta aamulla tai illalla kun on viileämpää, koska kuumuus ei tee Pyrylle hyvää. Juoksulenkit toimii Pyryllä myös hyvänä johtajuusharjoituksena, koska vielä se menee siksakkia tien puolelta toiselle, ja siinä miekin joudun keskittymään enemmän Pyryn pitämiseen, ettei se muitten jaloissa pyöri. Samalla siis kun kartutan omaa kuntoani toivon Pyryn saavan oppia vierellä liikkumisesta eri tahtiin.

Seuraavan kerran lenkille keskiviikkona, siitä sitten lisää...

1 kommentti:

  1. Oo onnellinen, mullon edelleen urheilukieltoa 2 viikkoa. Sitte voinnin mukaan voi alakaa harkittemahan liikuntaa...

    VastaaPoista