maanantai 21. marraskuuta 2011

Meille tuli pukki!

Kaupugille miehen tueksi ku se meni kampaajalle, ostoksille (ja rahaa meni!!) sen jälkeen Haraldiin syömään pikkujouluateria (vatsa täynnä hyvää kotimaista ruokaa) ja vielä punaviiniä ja pelejä miehen kanssa. Seuraavana päivänä sain vielä raahattua miehen käsityömessuille. Rakkauden täyteinen viikonloppu, jossa rahaa ei säästelty! Sunnuntaina oli vielä uskomattoman kaunis ilma!

Suosittelen Haraldia. Siellä on ensinnäkin äärettömän hyvää ruokaa, todella hyvää palvelua ja panostettu hienosti erilaiseen teemaan, mitä en oo aikasemmin tavannu. Oon kuullu puhuttavan siitä, että Suomessa harvassa paikassa on oikein kunnon suomalaista ruokaa niin täältä sitä nyt sit löytyy viikinkiaikaisen tunnelman kera! Sen toi sisustus, valaistus ja tarjoilijoiden puvustus sekä sen verran painavat astiat, että ois hentojen tarjoilijoiden kuulunu saada raskaan työn lisää. Kaikki ruoka oli vielä äärettömän maukasta! Menkää ja kokekaa!

Vaikka sitä rahaa paloikin kiitettävästi niin oli se sen avostakin. Saatiin me ostettua Iittalan lautasetkin, pari lahjaa, uusia piparmuotteja, olkipukki yms. Käsityömessuilta sai taas inspiraatiota vuoden varrelle.

Tänä vuonna meinataan meillä kotona panostaa jouluun hiukan enemmän kuin aikasempina vuosina. Hankitaan jopa kuusi kotiin (kun ensin vaan raivataan sille tilaa). Mie oon niin jouluihminen et haluun kyllä nauttia siitä koko kuukauden päivät, ja niitä ruokia pikkuhiljaa sit miettimään ja valmistamaan. En ota sitä ihan niin uskonnollisena juhlana vaan rauhoittumisen ja muistamisen aikana. Siis ne kynttilät palamaan ja rauhottumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti