maanantai 15. lokakuuta 2012

Kaivo, kuokka ja naiset







Kuutsalon viiri

Mitä parhain työväline!

Railo välikaivolta mökille
 Homma meni niin, että miehet näperteli ja naiset paiskoi hommia kuokkien ja lapioiden kera täyttäen railoja, joista kuvassa yksi esimerkki.

Näitä kavereita riitti

Hiekan kuljettamista paikasta A paikkaan B

Kuokalla juuri-multa-ruohopaakun kimpussa

Miehen näpertelyjä
Mie en ymmärrä mitään noista miehen näpertelyistä. Kattelin jonkun aikaa miehen välikaivolla työskentelyä ja osat näytti vaan pieniltä lego-palikoilta ja johdot oli kuin siitä lakupussista, joissa on nauhalakua punaisina, vihreinä ja mustina versioina. Kovasti kuitenkin arvostan työtä, jonka ansiosta mökillä on mm. pihavalot sekä mökiltä hanasta tulee lämmintä vettä. Mamma sanoi mulle joskus, että hankit sit sellasen miehen, joka osaa rakentaa talon. Ilmeisesti olen aika hyvin onnistunut!

Ylpeytemme aihe peiliovi: vanhasta liiteristä löytyvästä ovesta tehtiin hiemalla peili saunalle


Tänä aamuna jokaista kohtaa vartalossa särki ja selkä kiittää kovasti kuokkimisesta. Päihittää salilla käymisen mennen tullen ja parin viikon päästä taas jatketaan pihan kuntoon saattamista, jotta hyvillä mielin voidaan saattaa mökki talvikuntoon.

Seuraava viikonloppu omistettu käsitöille ja sainkin mielenkiintoisen ehdotuksen, jonka otin tänään vastaan. Urakalla siis luovien ideoiden pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti