sunnuntai 1. elokuuta 2010

Sinne män meripäivät















Yhtä nopeasti meni niinku tuli. Perjantaina taiteiltiin toden teolla henna-väriaineella. Mie sain kuin sainkin Incubus-linnun, sekä Amorin kaunolla niskaan ja mielitekona miehen nimen jalkapöydän ulkosyrjään, jonka vuoksi miehen sisko muistuttikin taas miten myö ollaan sen mielestä "yhtä isoa limaa". Mun spontaaniset piirteet tulee välillä noin ihanasti esiin. Väriaineen kaveri sai tutultaan, joka toi sitä Intiasta eli aitoa kamaa, mutta en oo kuitenkaan saanu minkäänlaisia reaktioita iholle. Muutama vuosi sitten oon hennaa kokeillu, sen ostin Helsingistä jostain Intialaisesta kaupasta, en tosiaan muista tarkkaa paikkaa...















Lauantaina oltiin perinteisesti puistossa istumassa kavereiden kanssa koko päivä. Ihan vaan istuttiin, juteltiin, syötiin ja juotiin iltaan asti. Päivää vaan varjosti se, että jouduin seuraavana päivänä töihin. Kotiin lähdin tosi  masentuneena kymmenen maissa, koska aika meni niin nopeasti tietenkin silloin ku suurin osa kavereista oli koolla osa varta vasten meripäiviä varten tullut. Sitä varetenhan ne on, tavataan vanhoja kavereita ja tutustutaan uusiin. Oikea vuosikokous!

Kiitos miehen ja sen siskon kavereiden nukuin yön äärettömän huonosti. Asumme kesällä lähellä tapahtuma-aluetta, ja sen takiahan se on paras paikka täyttää reput ja laukut kylmillä juomilla, antaa vaikka vasta tutustuttuaan tyyppien käydä suihkussa, laulaa täysillä keskellä yötä ja sen jälkeen kuiskata "ai niin, sehän menee aamulla töihin ja on jo nukkumassa", jonka jälkeen jatkaa samaa rataa!!! IHAN TOTTA, ANTAKAA TYÖSSÄKÄYVILLE IHMISILLE RAUHA NUKKUA No mutta, anteeksipyyntö hyväksytty

Sunnuntaina olin aamulla yllättävän pirteä huonosti nukutun yön jälkeen. Illalla lähdettiin katsomaan elokuvateatteriin Inception, joka liittyy ihmisten alitajuntaan ja istuttamisesta ajatus kohteen mieleen. Pidin elokuvasta ja pidän siitä ajatuksesta, että elokuva saisi ihmiset keskustelemaan elämisestä toisessa maailmassa, mielikuvituksessa, vaikka pienemmässäkin mittakaavassa elokuvien ja pelien kautta elämisestä.

Vielä kaksi viikkoa kesätöiden parissa, jonka jälkeen seuraa paikkakunnan vaihdos. Sitä ennen paljon uimista ja kahvittelua sukulaisten ja kavereiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti