sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kukkiva vaatekaappi

Oli niin ihana käydä vaatekaupoilla että siitä vois tehdä jopa jonkinlaisen harrastuksen. Kun mun vaatekaupoilla käyminen on ollu erittäin harvassa, siis TODELLA harvassa. Löysin kaks kaunista vaatekappaletta tekemään vaatekaapistani keväisen. Yleensä oon kovasti vannonut olevani allerginen kukille, että ne ois jotenkin liian tyttömäisiä, mut otinpa nyt sovituskoppiin mukaan ja ihastuin heti! Naisena on kiva pukeutuakin välillä kuin nainen eikä tarvii pelätä värejä tai kuvioita. Kevättä odotellessa pukeudun siis kukkiin!
Sulonen ja erittäin tyttömäinen tunika
Ihanan kevyt
Töissä alan jo tottua siihen, että lapset kutsuu minua aikuiseksi ja tädiksi. Oikeastaan todella kivaa kuultavaa. En silti aio aikuistua pukeutumisen suhteen. Väriä elämään!

Kävin myös Sinooperissa hakemassa vähän askartelutarpeita, koska ensi viikolla ollaan lähdössä sukuloimaan ja viettämään syntymäpäiviä, nimittäin kolmet syntymäpäivät tiedossa. Tällä kertaa siis kaivan inspiraatioita vaikka lattianraosta, että saisin kolme korttia aikaan.

Pyryä hemmoteltiin pehmoisella lahjalla. M&M:n tuliaisia on pehmosorsa. josta on valmiiksi jo täytteet pois. Joo, Pyry rakastaa pehmoleluja, mutta ongelmana on se että, se jyystää ne rikki melkein heti. Sorsa on siis sellanen hetken lelu, jonka joutuu melkein heti ottamaan pois. Ehkä siitä vois tehdä sellasen palkintolelun kun se on tehny jotain hienoa. Poitsilla alkaa nimittäin käydä aika pitkäksi, tai oikeastaan se kaipaa paljon erilaista tekemistä ja aivojen kulutusta. Yksin ollessaan se on tällä viikolla saanut aikaiseksi makuuhuoneeseen oikean pumpuliparatiisin...jälleen. Kokeiltiin perjantaina maitotölkkiin ja vessapaperirulliin Marikan neuvosta piilotettuja nameja ja ne meni alta aikayksikön, eli keräilemään siis niitä talteen. Kierrätys kunniaan!
Sorsa on pulassa
Rentouttavaa sunnuntaita ja shoppailun iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti