torstai 17. kesäkuuta 2010

Drama king!

Meinas itku tulla ku Pyry törmäs koirapuistossa toisen koiran kanssa leikkiessä vihreään puistonpenkkiin! Se vinku niin et mun sydäntä koski ja juos mun jalkoihin ja kävi selälleen. Venyttelin sen jalkoja vähän aikaa ja tutkin se läpikotasin eikä tuntunu mistään aristavan. Kaipa se itse säikähti sit niin paljon ku ei osannu juostessa eteen katsoa, ja sehän juos vielä kovaa! On se kuitenkin niin mamman poika, ku vähänkin sattuu tai pelottaa niin se tulee turvaan. Oikea drama king!

Vapaapäivät tuli taas tarpeeseen. Nyt on menny päivät töissä ja nukkuessa. Miten töitten jälkeen voikin väsyttää niin paljon. Sama juttu mun paremmalla puoliskolla. Ollaan oikee vanha pariskunta ku nukutaan lähes joka päivä päiväunet! Päivät menee hukkaan ja sosiaalinen elämä rapistuu ihan silmissä. Asialle täytyy nyt tehdä jotain, ehdotuksia? Huomenna pääsen pitkästä aikaa mökille kuin töihin täytyy mennä vasta lauantaina iltavuoroon. Yksi yö, mut sekin kelpaa. Pitää ottaa kaikki irti vapaapäivistä. Yritys on ainakin armoton!

Nyt ei oo vähään aikaan tullu mitään uutta bändiä saatikka tutuilta bändeiltä uutta musiikkia, tai sit oon vaan jääny jostain paitsi. Pitää varmaan välillä avata radio, musiikkitv tai selata youtube läpi ni eiköhä sielt jotain löydy. Jos joku on löytäny jotain kuuntelemisen arvoista niin kertokaa ihmeessä, tarvitsen inspiraatiota, musiikkia juhannukseksi, työmatkoille, vähän joka paikkaan. Ja varsinkin kun mie kuuntelen musiikkia lähes joka genreltä. Pitää olla avoin, muuten voi jäädä jostain todella hyvästä ilman vain omien ennakkokäsitysten takia.

Suosittelen muuten nappikuulokkeita käyttäville Kossin kuulokkeita, joissa korvatupat muotoutuvat korvakäytävän mukaan. Hyvä eritys ja loistava äänentoisto! Itse kuuntelen mm. pyöräillessä paljon musiikkia kännykän välityksellä, johon saan kuulokkeet suoraan liitettyä ja kuulokkeiden läpi ei paljon liikenteen melu pääse.

Keep on rockin'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti