torstai 10. kesäkuuta 2010

Kesäkaupunki















Miten kävikään näin hyvin! Vapaapäivät aurinkoisia ja kun "joudun" taas töihin niin luvassa on sadetta. Voisko koko kesä mennä näin????

Ahkerana tyttönä kävin aamulla kaupassa, jotta mies saa ruokaa töistä tullessa. Pyykit on ulkona narulla kuivumassa ja Pyryn kanssa  käyty Sapokassa kiertämässä. Olin vaan huolissani ettei koira saa lämpöhalvausta niin reilu tunnin lenkki sai riittää.

Pitkästä aikaa Pyry sai luvan tervehtiä toista koiraa, koska ei ensin pelästyttäny koiraa ja sen omistajaa kuoliaaksi sen haukkumisella. Pyryllä on se ongelma että se rakastaa peuhata muiden koirien kanssa sen verran paljon, että se vaatii lenkillä sitä haukkumisella. Sitä taas koirien omistajat eivät tietenkään aina ymmärrä ja perääntyvät ennen kuin ehdin mitään väliin sanoa. Eihän ne kuulekaan mun ääntä Pyryn haukkumisen lomassa.

Koulutusta portaissa: pieni virheliike ja ois voinu käydä pahasti.



















Nyt on selvästi jotain katalia suunnitelmia mun varalle, ei tuu onnistumaan!















Sapokassa, oranssit atsaleat






























Vaaleanpunainen meri: tien vierus oli täynnä isoja alppiruusupensaita.















Sapokan ison putouksen vierellä, kiviportaiden alta meni toinen pienempi putous, jota Pyrykin kävi ihailemassa.




















Tänään ollaan lähdössä veljen luo kahville, ja heillä on ehkä maailman ystävällisin ja kiltein koira minkä oon nähny niin, ettei sitä oo kovin paljoa koulutettu: tiibetinspanieli eli tipsu nimeltä Bella. Toivottavasti kohtaaminen menee hyvin eikä Pyry pomottele, kuten se tekee mummolla, jossa vanha papillon väistyy ilman mitään vastaan sanomista, koska Pyry on kuitenkin sen verran raju kun kyseessä on herkkuja, joita mummolta saa niin paljon kuin vaan jaksaa kerjätä (tähän tosin on tullut muutos erään tappelun jälkeen, mikä tuottaa mummolle vaikeuksia, antelias kun on).

Nyt taas vähän ulkoilemaan Kotkan satamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti