maanantai 27. kesäkuuta 2011

Paluu arkeen

Mahtava juhannus huvilalla ohi ystävien kanssa. Aina se paluu arkeen tuntuu todella ankealta, mutta onneksi tuli kaunis päivä ja saanu vielä aikaseksikin jotain. Oloa helpottaa myös se, että tuleva viikonloppu menee mökillä, mitä odotan jälleen kuin kuuta nousevaa!

Viikolle on luvassa 3 työpäivää jälleen erilaisessa ympäristössä, jota saa taas vähän jännittää. Kyllä se stressaa taas yllättävän paljon kun rekryn kautta teen töitä vanhusten ja lasten parissa niin uudessa paikassa on aina jotain opittavaa enkä pidä siitä, että joudun vakityöntekijöitä rasittamaan kysymyksillä, mutta kuinkas muutenkaan tiedän toimintatavat. Helpotusta kiertämiseen tuo se, että voin jättää työn taakseni. En ajattele jotain tiettyä työpaikkaa vapaa-ajalla, joten kesän saan viettää suhteellisen rauhassa. Pääasia on, että viikonloput on vapaat ja muutamat muutkin vapaapäivät tekee kyl ihan hyvää.

Harrastusten pariin:
Kuvakokoonpano mökkireissulta





 Hauska pointti sivusta on se, että paperin  kuvio ja väritys muistuttaalähes täydellisesti mökin peräkammarin tapettia. Pitkästä aikaa onnistunut sivu. Kuinkas muutenkaan kun pääasiana on kuvat mökistä!

Sit mars ulos hyvät ihmiset!

1 kommentti:

  1. Täytyy todeta, että nyt on vähä huono ulkoiluviikko ;) Iskee pakkaamispaniikki ;)

    Kaunis sivu, mä niin tykkään tuosta kumppari kuvasta!

    VastaaPoista