torstai 9. kesäkuuta 2011

Voodoo-nukke

Siis minä! Hyttysiä on yhtä paljon allergisoivia hiukkasia ilmassa. Tunnen itteni ihan voodoo-nukeksi ja sit miestä ei pistetä juur yhtään. Mikä sen salaisuus on???! Ihan pienelläkin mettälenkillä hypin ja hytkyn ku mikäki sätkynukke, ettei hyttyset sais otetta, mut jostain syyst se ei tunnu auttavan. Pitänee ostaa mökin lisäksi myös kotiin hyttysmyrkkyjä. Ei niiltä mettäpoluilta viitti poiskaan olla ku siel on varjoa ni koira viihtyy siellä ja kylhä mie itekki oon aina mettässä tykänny kulkea. Luonnon helmaan siis seuraavan kerran myrkkypilvi ympärillä (mikä ei kyl kuulosta hirveen houkuttavalta).

Ihania hetkiä taas ollu mökillä. Oltiin saaressa keskiviikosta sunnuntaihin ja saatiin tosi paljon aikaseksi pihan osalta. Puiden pilkkomiset jäi vähän vähemmälle, mut ei ne sieltä ainakaan karkaa ni pääsen harjottelemaan lisää halkomista. Mies kaato muutamia puita ni piha näytttää aika avaralta entiseen verrattuna ja mitä luultavimmin piha myös kuivuu sen mukana. Turha siis niitä ruohonsiemeniä kylvää, on se niin aurinkoinen piha puhumattakaan tulevasta kuumasta kesästä! Jalat ja kädet näyttää nyt siltä et on hommia tehty ihan tosissaan ja ilman kunnollisia varusteita kun piti tyttömäiseen tapaan saada aurinkoa siin samalla. Puiden oksista tuli aikas paljon raapasuja ku mie niit raahasin takamettään ja mustelmia on siel sun tääl (tää kaikki on kyl suht normaalia muutenkin vaik en mie edes tekis mitään ku oon välillä hiukan hajamielinen ja omissa ajatuksissani ni voi vaik seinä törmätä minuun päin, kummallista).

Mökin rannassa
Oudosti tassut muuttu koverasta kuperaksi kuvaa käännettäessä
Mudasta löyty herkkuja
Takan saaren ja kaupungin välinen menopeli
Väliin pitää vähä vahtiakin (edustalla on kari on täynnä lintuja, mikä voi välillä haitata pyryn keskittymistä)
Uimaan!
Kaislikossa suhisee
Yks korsi lähti matkaan
Tutkimusretkellä
Loppuun vielä kysymys ku oltii Pyrden kans lenkillä ni nähtii kuvassa näkyviä aivan upeita koivuja: paksu runko, josta lähtee erittäin monta haaraa. Mikä koivu se on?



2 kommenttia:

  1. Voi voi, kuulostaa just kesältä maalla- hyttysiä :D

    Mäkin oon käyny Mimosan kassa joka päivä tällä viikolla uimassa, hauskaa on ollu! (tai siis Mimo ui,en mä :)

    VastaaPoista
  2. Pyry on uinu vaik kuinka mut jostain syyst meilt on jääny se kokonaan ja aina sitä vaan: täl viikol kyl mennää mut ei. Lupaan ja vannon kuitenkin et täl viikol meen!!! :S

    VastaaPoista