tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pieniä muutoksia

Mikä mahtavin tunne olla lenkillä Pyryn kanssa sateessa kun tietää sen tarkoittavan lumen sulamista ja kesän lähestymistä! Ei haittaa kura ja Pyryn peseminen joka kerta lenkin jälkeen kun tietää et kesä tulee mukamaan muutto takaisin kotikaupunkiin ja ajatukset alkaa mennä mökille ja  mökillä laiturille, josta pulahdetaan raikkaaseen meriveteen uimaan.

Must on tullu, urheiluhullu! Kevät tuo mukanaan myös kovan rehkimisen kunnon eteen JA (ei pidä salailla) muutaman kilon pudotuksen eteen. Meinas lähtä motivaatio maaliskuun alussa, mut kevään merkit sai taas ajatukset omaan kuntoon ja varsinkin se, kuinka hyvä olo tulee kuntoilun jälkeen, auttaa paljon. Löysin, tai Radio Rock löysi, uuden bändin, joka antaa tahtia: The Black Keys 


Siis uutta musiikkia, rehkimistä sekä seuraava etappi on uusi väri hiuksiin. Talven jäljiltä hiuksissa on vaaleanruskea väri, joka on nähnyt jo parhaimmat päivänsä, joten on aika vaihtaa aivan toiseen, jospa sekin värittäis tätä elämää osaltaan. Väri mitä aattelen on ollu mulla aikasemminkin ja mulla on siitä hyvät muistikuvat. Värjäys jääköön kuitenkin viikonloppuun.

Aamuvuorojen jälkeen uni tulee tarpeeseen enkä mie oo koskaan ollu kova ottamaan päiväunia, joten pitänee tasottaa toi unen määrä tänään. Sunnuntain ja maanantain välisen yönkin vaan jahtasin Predatorien kanssa Alieneita, kiitos sunnuntai-illan leffan. Periaatteenahan kuuluis olla se, että päivällä ollaan hereillä, tehdään hommia ja yöllä nukutaan. Siitähän se valon määräkän kertoo!!! Inhimillistä. Oppis toi mieskin saman....!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti