tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ilosaari 2012

Edellisen viikonlopun jälkeen tuli mietittyä et tuolla mökillä on tullu taas oltua ja täs alkaa kaipaamaan vähän vaihtelua. Kuin taikaiskusta kaveri kauppasi Ilosaarirockiin lauantain ja sunnuntain lippuja ja vielä hyvällä alennuksella. Viiden päivän varotusajalla vaihdettiin siis maisemia miehen kanssa. Pyry pääsi miehen siskon hellään hoivaan pariksi päiväksi (ja kuuleman mukaan oli kuin enkeli!), joten päästiin hyvällä mielellä lähtemään.

Yksi parhaista tunteista kun pääsen livekeikalle elämäni rakkauden kanssa, mutta vielä kahdeksi päiväksi. Kohokohta mulle tuli olemaan Rival Sons, jota en ollu kummemmin kuullu, mut nyt tuun kuuntelemaan taukoamatta. Jay Buchananilla on aivan mieletön ääni! Nähtiin myös Reckless Love, PMMP, Amorphis, The Hives, D-A-D, Children Of Bodom, Herra Ylppö Ja Ihmiset sekä viimeisenä iltana Ilosaarirockin päätti Chisu hyvällä lavakarismalla.




Viimeks oon telttaillu Ruisrockissa varmaan kuusi vuotta sitte eikä sitä oikein voinu sanoa telttailuksi, josko tätäkään, mutta hyvinhän se meni. Aamupalaksi oli omat eväät ja saatiin vielä trangia mukaan, jossa tehtiin pastaa molempina päivinä. Muuten syötiin alueella, mutta ne pari annosta ei ollu kovin kehuttavia. Ensi kerralla omia eväitä enemmänkin mukaan.


Viikonloppu tarjosi vaihtelua normaaliin mökkeilykesään, mies pääsi ensimmäistä kertaa festareilla käymään, uusi mahtava bändituttavuus ja into lähtä syksyllä retkeilemään ja kokeilemaan oikeaa telttailuelämää Pyryn kera. Festarit avartaa, suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti