keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Mennään ulos katsomaan kun puut kasvaa

Tässä neljän viikon sisään on tainnu kulua sellanen 1,5 pulloa pyykinpesuainetta! Mökiltä tulleita lakanoita, verhoja, liinoja, juhannuksen jälkeinen pyykkirumba yms. Minusta on kuoriutunu oikein pyykkimuija. Alkaa tässä melkein kädet kovettua kaikesta raadannasta. Ei sillä kuitenkaan niin väliä kunhan jotain hommaa on. 

Kuukauden vapaana elon jälkeen on ilmennyt hyvinkin pitkälti, että minusta ei oo tähän. Mulla pitää olla jokin parempi funktio kuin pyykätä päivät pitkät kotona. Elokuussa alkavan uuden työpaikan odotusta ilmassa siis! Oonko tässä suhteessa hieman outo?

En mie kuitenkaan sen enempää inise kun on ylimääräistä aikaa. Osaan mie nauttiakin siitä. Käytiin Pyryn kanssa yli tunnin lenkillä! En mie ois niin pitkää lenkkiä näin lämpimällä säällä tehny ellei Pyry ois puolessa välissä matkaa päässyt uimaan. Mikä ihana tunne kun Pyry nauttii uimisesta niin paljon! Meillä on vesipullo kyllä olemassa (koirille tarkoitettu, jossa juoma-astia lisänä) ja usein se on myös mukana vaikka huono se on siitä juomaan. Se on lähinnä pidemmille matkoille, jossa ei muuta helpotusta ole.

Sain miehen työpäivän jälkeen rentoutumaan minigolfin pariin Santalahteen. Pakko päästä ihmisten ilmoille pyykkirumban jälkeen. Kaiken lisäksi VOITIN! "Minigolf on ihan hauskaa niin kauan kuin oon voitolla." Otan hiukan liian vakavasti monia asioita, mutta ois se varmasti hauskaa ollu ilman voittoakin. 

Täydellisesti istuva takki Vero Modasta tulee esiintymään useamminkin 

Kesäpäivän päätteeksi vielä tortilloja, iltalenkille Pyryn kanssa satamaan sekä mansikoita ja kermavaahtoa lempisarjojen parissa!


Yksi tapa viettää LÄMMIN kesäpäivä, jotka tuntuu olevan melko harvassa tänä kesänä. Huomenna katsellaan taas lisää kun puut kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti