maanantai 22. huhtikuuta 2013

Flunssan kourissa

Hyvät ystäväni, joita ilman en olisi tullut toimeen
Kolmatta päivää sisällä flunssan kourissa. Oon vaan kateellisena kattellu ikkunasta ulos kun aurinko paistanu pilvettömältä taivaalta. Tälläkin hetkellä mies on ystävänsä luona puuhommissa ja mie kökötän sisällä elokuvia kattellessa ja netisää surffaillessa. Oishan mulla parempaakin tekemistä.

Kolmeen yöhön en oo nukkunu kunnolla kun oon heränny yskimään. Nenä vuotaa jatkuvasti. Mistä tätä oikein riittää! Pahin on ollu kuitenkin kurkkukipu. Aivan mieletön kipu etenkin niellessä. Aivan kuin raastinraudalla raastais nielua.

Aamulla join kolmeen päivään ensimmäistä kertaa kahvia ja otin särkylääkkeen perään niin tänään on tuntunut, että ehkä tuo elämä voittaa. Huomenna joka tapauksessa käymään aamulla tarkastuksessa kun ei aikaisemmin aikaa saanut.  Saas nähdä mitä selviää.

Jotain tässä on saatu aikaiseksikin. Mie oon hääkutsut väkertäny jo viikko sitten, mutta kuorien sinetöinti on odottanut miestä mukaan. Eilen loputkin kuoret saatiin sinetöityä ja tänään postitettiin kutsut matkaan. Osa kutsuista annetaan myös kasvotusten (säästöä!)

Hääpuku alkaa edistyä, sillä kävin viime viikolla puvun ensimmäisessä sovituksessa. Nyt vasta alkaa tuntua siltä, että tämä on muutakin kuin vain haaveilua. On tuntunut siltä, kuin ne olis vasta todella pitkän matkan päässä, mutta luulen, että touhotus alkaa toden teolla vasta lähempänä häitä.

No mutta nauttikaa työ kauniista ilmasta niin mie kattelen, josko Netflix tarjoaisi vielä jonkun hyvän elokuvan! (Vinkkinä: Aivan kiva sovellus tuo Netflix näin sairaspäiviin, mutta eipä sillä muuten tee mittään kun ei oo aikaa kattella)

Eddie Vedder- Long Nights/ Elokuvasta Into The Wild


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti