tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lomailua

Arvonta Multarinne-blogissa!

Lomailu vienyt kaiken ajan ja bloggailut jääneet tärkeimpien asioiden tieltä. Olen kuitenkin ajan myötä saanut kuulla kuinka blogini tulee luetuksi ja mukavien asioiden jakaminen on kuitenkin mieltä virkistävää. Jatketaan siis tästä...

Pyryn koulutus jatkuu ja on edistynyt mielettömästi. Olen saanut Pyryyn aivan uuden upean yhteyden. Löytynyt jälleen into ja palo lähteä lenkille kun edistystä on tapahtunut vetämisen suhteen sekä käyttäjänsä huomioimisen suhteen. Kiitos jälleen Penitime-kouluttajan! Jatkamme tästä.

Irlannin reissu on kerennyt mennä tässä välissä, josta muutamia kuvia:






Matka tiivistettynä: henkeäsalpaavat maisemat, luihin ja ytimiin viirivä kylmyys, kohteliasuutta, mutta myös hieman piittaamattomuutta taas toisissa asioissa, Guinness erinomaista (hanasta ei niinkään tölkistä), upeat vanhat pubit ja raskas ruokavalio.

Ensimmäinen matkakohteeni 25-vuotiaana oli hyvin valittu, ettenkö sanoisi. Matkaamme sinne vielä uudemman kerran, mutta enemmän maisemat mielessä kun tämä kerta oli enemmän Dublinin ympäristön kartuttamista ja pubielämään tutustumista. Hyöty: Kielipäätä tuli taas asteen verran enemmän. Saisipa vain harjoitusta lisää Suomessa!

Puhelimeni toimii jälleen kameranani ja tällä hetkellä se latailee koneelle kuvia pääsiäisen vietosta mökillä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Minulle myös ensimmäinen kerta mökillä kun maassa on lunta ja jää kantaa. Upeat ilmat ja upea suomalainen luonto! Siitä lisää piakkoin.


1 kommentti:

  1. Upeita matkakuvia. Voi kunpa pääsisin joskus Irlantiin. Mukavaa huhtikuuta.

    VastaaPoista