keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vesikoira, joka on allerginen merilevälle

Tänään saapu Pyryn allergiatestin tulokset: Pyry on allerginen raiheinälle, timoteille ja parille muulle heinälle, nokkosille, voikukille, lepälle ja pajulle, viidelle erilaiselle sienelle, parille varastopunkille, soijalle, vehnälle, durralle, kauralle, MERILEVÄLLE, herneille, pyrethrumille (ilmeisesti kukkiin liittyvä ainesosa, täytyy tutkia tarkemmin) ja muutamille asioille, kuten sialle, on todennäköisesti allerginen. Huh mikä lista! Meidän uimista rakastava karvapallo on allerginen merilevälle!!! Eeeeeiiiii! Ruoka-aineet oli melkein jo arvattu, etenkin lagotoista ollaan kuultu, että vehnälle on monet allergisia.

Ei muuta kuin suunnittelemaan Pyryn ruokavalio uusiksi. Mistä ylipäänsä saadaan ruokaa Pyrylle, mikä ei sisällä varastopunkkeja vai onko vaihtoehtona BARF (bones and raw food)? Tätä nyt pohtimaan...

Inspiroidu blogin 80. valokuvahaaste: "Vanha, kulunut ja käytetty. Tallenna kuvaksi jotakin, mikä näyttää selkeästi käytetyltä ja jo aikansa palvelleelta."
Sebastian


Ei tarvinnu kauaa miettiä. Mies sai Sebastianin 1-vuotislahjaksi ja paljon se onkin kärsinyt: retuutettu, teinivuosina ollut kuulemma kaapissa piilossa, koira syönyt nenän ja vienyt sisuksia, miljoonittain rutistettu ja nykyään meidän perheeseen olen adoptoinut, nimennyt kuusi vuotta sitten Sebastianiksi ja nykyään toimii Pyryn kaverina olohuoneen kirjahyllyn vieressä. Aikansa Sebastian on palvellut siinä mielessä, että tuskin enää annetaan lasten retuuttamaksi. Siinä se kuitenkin vielä istuu hieman kumarassa, 24-vuotiaana, uudella nenällä ja arvon tuntoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti