lauantai 4. helmikuuta 2012

Yksin kotona kaksin

Ihana rauhallinen ja aurinkoinen lauantaipäivä Pyryn kanssa kotoillen, sillä mies huitelee opiskelijahulinoissa. Viikon sairastamisen jälkeen, tosin nuhassa edelleen, lähdin VIHDOIN Pyryn kanssa pidemmälle lenkille. Sitä olikin jo todella kova ikävä! Rakastan Pyryn kanssa luonnossa lenkkeilyä varsinkin  kun saatiin rauhassa lenkkeillä. Normaalisti Tampereen lenkkipolut on aivan täynnä porukkaa kun tänään kahdentoista maissa 25 asteen pakkasessa vastaan tuli ihmisiä vain yhden käden sormilla laskettuna. Mikä sen mahtavampaa! Näillä pakkasilla oon myös todella tyytyväinen talven ostokseen kun hommasin ittelleni maailman isoimmalla tupsulla varustetun pipon Stadiumista:

Pyryä ei sen koommin paleltanut. Ainoa ongelma oli tunnin jälkeen anturoiden väliin kerääntyneet jäiset paakut, joten siinä kohtaa lähdettiin kotiin päin. Täytynee taas trimmailla tassuja...
Saa väsyttää

Eilen kävi todellinen ihme: mun ei tehny mieli syödä loppuun jäätelöannosta, jossa oli kinuskukastiketta! Ehkä  meiän tammikuun herkuton ja alkoholiton kuukausi sai jotain hyvää aikaseksi. Oon erittäin tyytyväinen. Tänään meinaankin herkutella jäätelön sijasta hedelmäsalaatilla. 

Käykää ihmiset ulkona! Kyllä siellä pärjää ku pistää tarpeeksi vaatetta ja suosittelen edelleen sitä kaulurin käyttöä. Toinen muistettava asia: KÄYTTÄKÄÄ RIITTÄVÄÄ TURVAVÄLIÄ!!! Hyvä muistuttaa näin ku ittellä ei oo vielä korttia.

Työkaverilta saatu mieltä lämmittävä muki käytössä
Mie jatkan täällä Finrexin kera. Rauhallista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti