tiistai 4. syyskuuta 2012

Päikkäreillä

Alkaa nyt kovasti tuntua siltä, että jostain pitäis alkaa kaivamaan sitä energiaa keinolla millä hyvänsä. Onhan se tietysti sallittua kun menee töihin klo. 5:30 että nukkuu pienet päiväunet, mutta kyllä se kolme tuntia on pikkasen liikaa. Tänään siis kello oli soittamassa puolen tunnin päästä eli katsotaan jaksaako tää neiti kuinka pitkällä valvoa ku huomenna vasta iltavuoroon niin on lupakin vähän valvoa myöhempään. On alkanut tuntua epätoivoiselta, että jos mie en jaksa tehä omia hommiani edes niin miten jaksaa vanhemmat lastensa kanssa. Oon miettinyt jopa kirkasvalaisinta kotiin, onko kellään tästä kokemusta?

No nyt sain pyykit koneeseen päikkäreiden jälkeen, kahvia ja vitamiinipommi naamariin niin josko sen jälkeen Pyryn kanssa pidempi lenkki ennen tassikurssin alkua. Kyllä tanssikurssi, lavatansseja ja sain vielä miehenikin mukaan! Onhan tästä puhuttukin paljon. Tätä on tietenkin edesauttanut se, että miehen täti sattuu harrastamaan kilpatansseja sekä olemme menossa ensi kesänä naimisiin. Treenia, treeniä, jos vaikka enempi liikuntaa saisi energian taas virtaamaan.

Ensimmäisiä kertoja käytän myös muita keinoja väsymyksen voittamiseen. Syön todella monipuolisesti, mutta eilen ostin monivitamiiniporetabletteja, jotka vaihdan aamumehun kesken. Katsotaan miten vaikuttaa vointiin (pistää ainakin irvistämään, mehut voittaa poreen maun).

Yhdestä asiasta olen ainakin tämän alkusyksyn aikana ylpeä. Olen aloittanut pienessä perheessämmne  kunnolla kirrätyksen käyntiin. Kohta pitäisi juurikin alkaa biojätepusseja lisää sanomalehdistä väsäämään ja sanomalehdet haen lehtiroskiksesta. Eikö se ole jotakin jo? Sen lisäksi pahvit, metalli sekä lasit kierrätetään. Ongelmajäte meillä onkin aina kirrätetty (paristot, akut ym.). En olisi ajatellut, että tämä asia näin paljon tekee itsellekin hyvää. Olen tehnyt osani! Nyt herääkin kysymys mitä muuta voin ympäristön hvyinvoinnin eteen tehdä? Tässä on ainakin hyvä alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti