torstai 20. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #155 - Tylli/harso

Nyt mennään taas yhä yksinkertaisella tyylillä, mutta aika komeaa tylliä löytyi haasteeseen. Ikäväkseni kuva ei edusta, koska kortti on musta oli se vaikea kuvattava.


Tämä on ensimmäinen kortti jonka teen varastoon. Kortteilu sattuu olemaan vaan niin mieltä nollaavaa puuhaa, että vaikka kokoaisikin varmuusvarastoon kortteja niin haittaneeko tuo. Toisaalta ne ei silloin saa kortin saajan persoonallisia piirteitä. Jos vaikka joulukortteja jo valmiiksi tekemään?

Täytyy myöntää, että en itsekään ymmärrä miten mun kaappiin on päätynyt keltaista tylliä. Tiedän kyllä miten se sinne päätyi, mutta mihin muuhun mie sellasta voin käyttää kuin näemmä askarteluun tai naamiaispukuun? Sitä on sen verran reilusti, että nyt miettimään onko sillä muuta käyttötarkoitusta.

2 kommenttia:

  1. Heippa. Oletko ajatellut myydä kortteja? Meillä on Vadelmatarhassa (www.vadelmatarha.fi) eko & design -putiikki, jossa olisi juuri korttien mentävä tarve :). Ota yhteyttä, jos haluat kokeilla myyntiä, vaikka ihan muutamiakin kappaleita!

    t. Maria, tarhuri

    VastaaPoista