maanantai 16. tammikuuta 2012

Auton ratissa ensimmäistä kertaa

Teoriatunnit kuukauden alussa alotettu ja ne pitäis ens kuun alussa olla suoritettu, mutta tänään alko itse ajotunnit.

Ajatus, mikä pyöri mun päässä ainakin tunnin ajan ennen ensimmäistä ajotuntia oli että "mieluummin hyppäisin uudelleen benji-hypyn kuin menisin auton rattiin". Tunnille oli silti mentävä, koska ajattelin saada sen ajokortin. Se oli hyvinkin pitkälti sitä paljon puhuttua itsensä voittamista. En muista millon oisin käyny pahemmin ylikierroksilla ja vaikka tää kuukaus on oltu ilman herkkuja niin stressi ja ahdistus ajotunneista aiheuttaa mulle fyysisiä vaivoja ja iho esimerkiksi voi huonosti. Oon oikea Stressi-Erkki!

Nyt on haettu tuntumaa polkimista ja ratista Tampereen jäähallin parkkipaikalta ja läheiseltä tieltä ja pahin on (ehkä) ohi. Kiitos rauhoittavan ajo-opettajan ja miehen, joka kannustaa, tenttaa ja opettaa autokoulun opettajan lisäksi joka käänteessä (kirjaimellisesti). Mahdollisimman pian taas ratin taakse niin sais pahimmat jännitykset pois ja keskityttyä itse asiaan. Lisäksi sais kaikki opetukset päässä selkeiksi, kun meinaa iso määrä asiaa pistää pään pyörälle!

Mies näyttikin mulle hauskan videon mikä on pakko jakaa. Onhan tutkitusti naisten ja miesten ajotavoissa ja ympäristön havainnoinnissa eroa sekä myös ylipäänsä naisten ja miesten ajattelutavoista voidaan havaita pieniä eroavaisuuksia: 

Turvalllista matkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti