maanantai 30. tammikuuta 2012

Neljän seinän sisällä

Sieltä se tuli: flunssa ja isot, pahat pöpöt! Oon sairastellu viimeksi vuosi sitten eli eipä näköjään tälle kevätflunssalle löytyny vastustusta. Vaikka ollaan kaupasta ostettu kuukauden ajan kaikenmaailman asidofilus- ja bifidus-bakteereja (menikö nimet oikein?) ja ollaan vielä liikuttu ja pidetty ruokavalio muutenkin erityisen hyvänä. Toivottavasti pari päivää sairaslomaa riittää, koska keskiviikkona ois jo ajotunteja tiedossa enkä niitä halua siirtää yhtään enempää kuin pakollista. Toivottavasti mun valkosolut on yhtä nälkäsiä kuin seuraavassa linkissä http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=90739

Viikonloppuna kerettiin kuitenkin käydä kirppareilla, josta tuli muutamia löytöjä: kahvipannu, jota oon kaipaillu jo jonkin aikaa ja nyt sairastelessa saankin keittää siinä teevedet!


Mies löysi wanhan ajan nitojan, joka kaiken lisäksi vielä toimii

Meillä on ajatukset muutossa jälleen. Luojan kiitos meillä on miehen kanssa lähes samanlainen maku kun mietitään mahdollsta remonttia ja sisustusta. Meillä on myös muutamalle huonekalulle haku päällä.

  • Etsitään olohuoneen pöydäksi isompaa arkkua, mikä saa olla jo elämää nähnyt. 
  • Toinen on puhelinpöytä eteiseen, missä olisi istumapaikka ja mikä olis mahdollisimman vahvatekoinen.


  •  Kolmas huonekalu on klaffipöytä, joita ollaan kirppareilla jo nähny, mutta kaikki on ollu varattuja
Sisälle pitäisi mahtua ompelukone, ja pikkutavarat piiloon. Mikä ei esimerkkikuvassa kyllä onnistu ellei rupea purkamaan pikkuhyllyjä

  • Neljäs toivelöytö olisi vanhanajan ompelukonepöytä, jossa ompelukone on upotettu sisään. Ompelukonepöytiä oli kyllä kirpparilla, muttei vesiota jossa kone oli upotettu.
Jos siis näitä huonekaluja joiltakin löytyy käyttämättöminä niin olisimme erittäin kiinnostuneita!

Nyt lisää teetä, hyvä leffa pyörimään ja mahdollsiesti vois autokoulun oppikirjaa lukea...ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti