keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Talvirieha!

RRRRrrakastan talvea! Toki kesässä on puolensa, mut kyl mie nautin lenkeistä Pyryn kanssa talvella kun se touhottaa ulkona innoissaan ja tunkee koko päänsä lumeen kun saa jonkun vainun ja röhkii samalla. Se on melko huvittava näky! Sunnuntaina nautittiin Tampereella Pyynikillä aurinkoisesta ilmasta ja kiivettiin kuuluisat raput ylös. Vai oiskohan toi nyt jo Pispalan harjua...

Erittäin hyvä treeni jo rappujen kiipeäminen
     

Tänään päästiin tosissaan noiden lumipallojen kimppuun...Pyryn tassuissa. Karva on sen laatusta et siihen tarttuu lumi niin kivasti et se muodostaa lumipalloja pitkin sen tassuja. Eikä niiden voi antaa sulaa, koska sen jälkeen kämppä olis täynnä lammikoita. Ei muuta kuin suihkuttelemaan tassuja. Se on kuitenkin pientä verrattuna syksyiseen kuran määrään. Lumipallot myös kertoo siitä et ulkona on myös touhuttu. Pyry innostu päivälenkillä tänään juoksemaan kierroksia puhtaassa paksussa lumihangessa. Nimensä veroinen koira siis!! 
"Pyrypallona luokses pompin!"


Toivottavasti nää lumihanget pysyy vaikka säätiedot manaakin jotain muuta. Pidetään peukkuja! Menkää hyvät ihmisen ulos pyörimään lumeen siitä koneen äärestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti