sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Valmiina pakkaseen

Oon nyt muutamia vuosia ihmetelly, että miks ihmeessä kulkee tuolla pakkasessa ilman kunnon varusteita. Enää ei oo huolta kun alkaa olla kaikki tarpeelliset ulkoiluvarusteet. Ulkona voi olla nyt ihan millä ilmalla tahansa ja koiran kanssa pitääkin olla.

Tänä talvena hankintoihin kuului talvitakki, toppahousut, kauluri, lapaset ja todella lämmin hattu. Pitkän aikaa kattelin talvitakkeja urheiluliikkeistä, mutta oikea löytyi ihan vain lähimmästä Prismasta ja oon ollu todella tyytyväinen. Eikä vieny koko palkkaa. Töissäkin joutuu seisomaan paljon pihalla niin nyt ei tarvi enää valittaa kylmyydestä. Perjantaina löytyi viimein kunnon toppahousut ja vielä halvalla, sillä mullehan ei sovi ilmeisesti nuo naisten koot vaan piti samanlaisia mennä ettimään lasten puolelta, mitkä löytykin kymmenen euroa halvemmalla! On tästä lyhyestä koosta myös hyötyäkin!

Nyt taas paistaa aurinko ulkona, joten kahvia ja matka käy kohti lumisia kenttiä. Pitänee ottaa taas kamera mukaan niin saa meiän murusta kuvia kun turkki alkaa olla kasvanu taas lagoton mittaan. Kuulitteko muuten jo tästä, kuinka koirien nimiä meinataan suomentaa (lagotto romagnolo yksi niistä): Keskisuomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti